jomiroc.ro

Cateva ganduri despre reteaua de afiliere 2parale (devenita intre timp 2performant)

aaeaaqaaaaaaaaxyaaaajgqzztflmzg0ltblmtytngexyy1hy2m5lwmwmzc4mgi3mjfkma.png

Este primul meu post pe blog si vreau sa-l dedic retelei de afiliere 2parale devenita acum o saptamana 2performant.

2parale = inceputul
2parale a fost pentru mine, la fel cum a fost si pentru intreaga piata de ecommerce din Romania, compania care ne-a invatat sa facem afiliere, ei au crescut aceasta industrie si datorita lor in Romania afilierea are un locul rezervat in strategiile de marketing ale celor mai mari magazinele online, fiind in topul canalelor de promovare din mediul online alaturi de Google si Facebook.

Cu 2parale a inceput in anul 2011 drumul meu in afiliere. Au trecut de atunci 5 ani in care aproape fiecare zi incepea pentru mine la fel: pe balconul din sufragerie cu o cafea, o tigara si o vizita pe 2parale pentru a consulta statisticile din ziua anterioara, noile programe de afiliere lansate, etc. Acum, dupa prima saptamana de la migrarea 2parale pe 2performant eu ma trezesc dimineata si intru pe 2performant pentru tot cam aceleasi lucruri, dar nu inainte de a vizita 2parale (reflexul conditionat al lui Pavlov… ).

Prin intermediul 2parale eu personal am avut colaborari de succes cu cele mai mari magazine online din Romania, cum ar fi Elefant.ro, Evomag.ro, F64.ro, Vola.ro, etc. Am reusit in cei 5 ani de afiliere sa trimit magazinelor online prin intermediul 2parale un traffic de 26.733.493 vizite generand un numar de 325.780 comisioane (leaduri si vanzari), o medie lunara de 5429 comisioane.

2performant = viitorul
In anul 2015 am fost invitat la lansarea 2performant din Bulgaria unde am tinut o scurta prezentare despre afiliere (o gasiti aici). Tot in 2015, Dorin Boerescu a inceput sa ne vorbeasca despre pietele de afiliere externe si despre oportunitatile mari pe care aceste piete le ofera: "Oportunitatea este de 10 milioane de euro pe an" (recomand acest articol).

La un an de la lansarea 2performant si la o saptamana de la migrarea 2parale pe 2performant scriu toate acestea deoarece cred ca noi toti, afiliatii si advertiseri din Romania, avem un mare avantaj competitiv: suntem deja parte a sistemului, intelegem cum functioneaza, cunastem echipa 2performant, cunastem platforma si doar de noi depinde cat % din cele 10.000.0000 de euro vor trece prin conturile noastre de afiliere ;)

Apropo, la cateva ore dupa lansarea de la Sofia (eram in drum spre Bucuresti) am inregistrat si primul meu commision in 2performant, acesta fiind si primul commision inregistrat in platforma:
Comentarii pentru "Cateva ganduri despre reteaua de afiliere 2parale (devenita intre timp 2performant)":
Silviu - 15 august 2016, ora 07:26:
Felicitari! Esti o inspiratie pentru noi toti :)
Octav - 15 august 2016, ora 11:12:
Multumesc @Silviu


Postari recente:
Cateva despre comisioane scazute de Black Friday in afiliere
Cati bani am facut in 2016 din marketing afiliat. Cifre!
Cateva ganduri despre reteaua de afiliere 2parale (devenita intre timp 2performant)
Despre mine

Copyright © Jomiroc.ro